Min lösning på ryggont

Min lösning på ryggont

God dagens gott folk! Förhoppningsvis mår ni riktigt bra och har en bra start på den här veckan. För att börja min vecka på bästa sätt tänkte jag skriva ett inlägg till er. Tanken är att det ska handla om klassisk massage i Tidaholm med omnejd.

Med mitt arbete på kontor har min kropp en tendens att bli väldigt stel, vilket i grund och botten beror på att jag tänker alldeles för lite på ergonomi. Det blir ofta att jag ganska ofta säckar ihop och sitter som en påse potatis, eller så lutar jag mig på stolen likt man gör i soffan. Kort sagt kan man säga att jag inte sitter på ett sätt som är bra för min kropp, detta leder i längden till att jag får relativt ont i framförallt ryggen. Även om jag försöker tänka på ergonomin blir det alltid att det bara håller en kort stund innan jag går tillbaka till att sitta som en potatissäck. Eftersom jag mot förmodan inte lyssnar på min kropp som har ont och sitter som en normal människa blir det att jag får återgälda problemet när det väl har uppstått. Min vanliga lösning brukar vara att gå på klassisk massage i Tidaholm, något jag gärna gör även om jag inte har ont i kroppen. Massage är något jag har älskat så länge jag kan minnas, det är ju så skönt att bli masserad. Dessutom är det ett väldigt bra sätt att slappna av, det är en stund där man bara kan fokusera på att njuta och bli avslappnad. Jag kan verkligen rekommendera alla att gå på massage vare sig man har ont i kroppen eller inte. Personligen kommer jag antagligen fortsätta i samma spår, sitta som en potatissäck för att sedan gå på klassisk massage i Tidaholm. Självklart kommer jag försöka tänka lite mer på ergonomin så att min kropp inte blir helt förstörd i mina unga år. 


Kommentarer är stängda.