Jag prioriterar massage

Jag prioriterar massage

God morgon på er alla och välkomna till mig och till ett inlägg som kommer att handla om massage. Det var nämligen så här att för några månader sedan så började jag se mig om efter något företag som skulle kunna hjälpa mig att komma tillrätta med min onda rygg och nacke. En god vän till mig berättade då om företaget Holistic Touch Gävle. Hon hade varit där och var nöjd med hjälpen som hon fått och så blev det så att jag bokade en tid jag också för en behandling i massage i Gävle

Det här är ett företag för dem som söker efter massage i Gävle med omnejd. Hon som driver det här företaget är sjuksköterska och har arbetat inom vården i 20 år. Parallellt med vårdyrket erbjuder hon även professionella behandlingar i massage i Gävle, och det kan förstås finnas många olika anledningar till varför man vill få massage. Värk är en god anledning till att gå på massage, men givetvis passar massage även bra för den som behöver gå ner i varv. Jag har under några månader fått massage och det har haft riktigt god effekt på min värk. Jag märker dock att värken kommer smygandes tillbaks efter ett par veckor utan massage, så för närvarande unnar jag mig massage varannan vecka. Jag tycker inte det är dyrt, det är ju en prioriteringsfråga vad man väljer att lägga sina pengar på. Vissa äter på restaurang flera gånger i månaden medan jag väljer att lägga pengar på massage i stället. 


Kommentarer är stängda.