Tacksam för efterlängtad massage i Kalmar

Tacksam för efterlängtad massage i Kalmar

Hej på dig fina du som läser och följer min blogg!

Efter jobbet idag ska jag på en efterlängta massage här i Kalmar. Inte nog med det så är jag ledig imorgon, därför tänkte jag att det passar ganska bra att boka en massage idag. För ibland kan man ju känna sig lite mör och trött efter en massage, i alla fall direkt efter i och med att man kanske har mycket spänningar och blockeringar som ska släppas på. Då kan det dra igång en del processer i kroppen innan det lugnar sig och man mår bättre än innan.

Det är ju helt säkert individuellt och beroende på vad för problematik man har, men för min del är det så. Därför är det bra för just mig att jag har en lugn dag hemma och kan vila om jag känner att kroppen vill det efter dagens massage. Imorgon ska det visst bli väldigt fint väder också så då är troligt att en stor del av dagen kommer spenderas i en solsäng på altanen. Jag ska nog passa på att handla med mig ordentligt med frukt så att jag kan göra en god och färgglad fruktsallad att äta som mellanmål imorgon då, det brukar smaka gott och vara ganska läskande när det är soligt och varmt.

?Hoppas att ni har en härlig dag och vecka oavsett om ni jobbar eller om ni är lediga. Passar gärna på att påminna er om att ta hand om er på bästa sätt, kanske boka en massage om ni har möjlighet till det eller något annat som går i friskvårdens tecken. Det är så lätt att vardagen bara rullar på och att man inte ger sig tid att stanna upp för allt annat som måste göras först, men vad är egentligen viktigare än vår hälsa? Må så gott och var rädda om er!


Kommentarer är stängda.