Ryggvärken försvann efter massage

Ryggvärken försvann efter massage

Hallå, hallå på er allihopa och varmt välkommen till ett nytt inlägg här på min blogg som jag skriver inlägg i dag efter dag. Det kommer nu att bli ett inlägg som kommer att ta upp den här möjligheten som finns till att gå till ett företag som heter Lycke Friskvård för att få massage. 

Jag blev rekommenderad av min syrra att vända mig till Lycke Friskvård eftersom företaget vänder sig bland annat till alla som befinner sig i Lessebo och vill få massage. Jag hade ont i ryggen och det har jag haft så länge jag kan minnas. Med hjälp av denna massage kändes det stor skillnad redan efter första behandlingen, för värken försvann i alla fall till 90 procent. Visst hade jag funderat på massage förr, men jag var uppriktigt sagt inte riktigt övertygad om att detta var någonting för mig. Men när min syrra berättade om hur hjälpt hon blivit när hon gått till Lycke Friskvård så litade jag förstås på vad hon sa, och jag bestämde att prova på denna massage. Jag är glad över att jag gick dit och egentligen borde jag väl ha letat efter något företag som erbjuder massage i Lessebo långt tidigare, men bättre sent än aldrig. Det finns flera olika slags massagebehandlingar att välja på när man kommer till Lycke Friskvård och jag blev rekommenderad den vanliga klassiska massagen, och den hade som sagt god effekt. Nästa gång jag går till Lycke Friskvård ska jag prova en annan massage, en Hot-Stone massage, som är en massage som genomförs med varma lavastenar och väldoftande aromaoljor. Befinner ni i eller i omnejd av Lessebo och vill få massage, då kan ni få en härlig massage hos Lycke Friskvård. 


Kommentarer är stängda.