På SPA med bästis i Halmstad

På SPA med bästis i Halmstad

Hej på er i det fina vårvädret

I helgen ska jag och min bästa vän åka på SPA i Halmstad, som vi har längtat efter detta! Vi älskar ju att lyxa till det ibland och den här gången blir det verkligen det. Nån gång i månaden försöker vi att hitta på något speciellt tillsammans. Det kan vara att gå ut och äta, bowla, rida islandshästar eller något annat roligt. Någon gång gjorde vi ansiktsbehandlingar som en parbehandling och den här gången ska vi alltså gotta oss på SPA.

Västkusten har ju riktiga pärlor och guldkorn när det kommer till SPA och Halmstad har blivit en riktig favorit. Vi åker dit på lördag morgon så att vi har hela dagen där och så övernattar vi så att vi även får njuta av den lyxiga hotellfrukosten på söndag morgon innan vi åker tillbaka. Varje gång vi är på våran månadsutflykt så börjar vi planera för nästa, så nästa månads bästisäventyr vet vi inte riktigt vad det ska bli. Jag funderar på någon form av retreat kanske, eller poledancing vore ju också roligt. Egentligen borde vi kanske göra något lite mer fartfyllt nästa gång eftersom det blir lugnt och avslappnat denna gången.

?SPA är verkligen något av det bästa jag vet. Bada i varmt vatten, ångbastu med aromaoljor, och hur gott allt luktar. Krämer och lotion och inpackningar högt och lågt. Aldrig är man ju så ren som man är när man åker hem från ett SPA! Nu när det är så fint väder så kommer an ju kunna ta en härlig promenad utmed strandpromenaden också, det kommer vi nog göra. Eller så är vi alldeles för möra efter allt bubblande och badande att vi bara fixar oss för att hasa oss ner till middagen innan i sen har myskväll på rummet. Vi är bra på att vara livsnjutare, speciellt när vi umgås. Ha en underbar dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer är stängda.