Nackspärr och akupunktur

Nackspärr och akupunktur

Hej där!

Vilken otroligt kass morgon, det var inte så här som jag planerade att inleda onsdagen och jag vet inte riktigt vad jag har gjort för att förtjäna detta. Jag vaknade upp relativt i tid men så fort jag klev ur sängen så kände jag direkt att det var något som inte stod rätt till. Ganska så fort konstaterade jag att det var nackspärr som hade smugit sig fram och det gör så fruktansvärt ont. Så fort jag får rast ska jag ringa och boka tid för akupunktur i Mölndal, det går verkligen inte att arbeta med det. Det är knappt att jag kan röra på nacken och när man jobbar i Mölndal på butik så är det en fördel om man kan packa upp produkter utan att det ska kännas som att nacken går isär. Faktum är att det här brukar inträffa mig ganska ofta och jag vet inte riktigt varför, det beror nog på att jag sover väldigt konstigt för det är alltid på morgonen som jag märker av det. För att bli av med besväret så går jag alltid på akupunktur och det fungerar klockrent för mig, jag vet att några av mina kompisar brukar gå på andra behandlingar för att bli av med sin nackspärr. Jag tror att det skiljer sig lite från person till person angående vilken behandling som fungerar bäst, eftersom att vi alla är olika så svarar vi därför olika på behandlingar. Men så länge akupunktur fungerar för mig så kommer jag fortsätta att använda mig av det. Det kommer bli en väldigt tuff dag och det känns som att jag kommer vara ganska så utmattad när jag kommer hem, med tanke på att man spänner sig så mycket så kan det väldigt lätt hända att man drabbas av huvudvärk i samband med nackspärr. Ta hand om er där ute!


Kommentarer är stängda.