Mjukna upp kroppen

Mjukna upp kroppen

Tjenixen bloggen! En lång dag har snart gått till ända och jag kan inte vänta på att få åka hem för att täppa upp ett varmt bad. Jag är riktigt trött i kroppen och den här kylan som är ute gör det knappast bättre, det känns som att mina muskler och leder blivit väldigt stela det senaste. Det finns två saker som hjälper mig när kroppen är trött och stel, det ena är massage och det andra är ett bad. Massage är definitivt det som är mest effektivt för mig, tyvärr har jag inte någon massör hemma utan får åka in till Tyresö för att få en behandling. Många gånger brukar det visserligen inte vara något problem men just idag känner jag mig lite för trött och seg för att ta vägen förbi Tyresö, därför får det bli ett långt och varmt bad. Kanske att jag bokar in en massage till helgen, jag har ändå inget planerat så det finns gott om tid. Ett bad är också naturligtvis skönt och brukar alltid göra gott för kroppen, men det är inte lika effektivt som en massage. Jag har varit på massage många gånger de senaste åren och det är alltid en lika härlig känsla efteråt, man får en helt annan avslappning som verkligen gör susen. Till er som funderar på att ta en behandling så tycker jag verkligen att ni ska sluta fundera och bara boka in en tid, det kommer göra er gott och visste ni att regelbunden massage har mängder med fördelar för kroppen? Det kan vara värt att tänka på! Nu innan jag rundar av här så vill jag bara påminna er om att kika in här på bloggen emellanåt, för det kommer fler inlägg framöver. Jag önskar er alla en fortsatt härlig Torsdag, ha det så bra!


Kommentarer är stängda.