Massage och spa i Ystad

Massage och spa i Ystad

God dag bloggen! Nu var det väldigt längesedan som jag unnade mig något lyxigt så därför har jag nu beslutat mig för att boka in spa och massage i kalendern. På fredag bär det alltså av till Ystad för att avnjuta en härlig stund inne på ett spa och givetvis passade jag även på att boka in en tid för massage också, det är dumt att spara på krutet om man ändå ska lyxa till det. Då kan jag likaväl göra det rejält. Jag har faktiskt bokat tid för två personer men jag har ännu inte bestämt mig för vem jag ska ta med. Det finns några kandidater som jag tror är väldigt intresserade av att hänga på och frågan är egentligen bara vem jag ska välja att fråga först. Jag kan inte riktigt fråga alla samtidigt, tänk om alla hade velat följa med och så har jag bara bokat en tid för två personer. Det hade sett riktigt illa ut. Men först ut är nog min bästa kompis och jag tror att det räcker med att fråga henne för jag är ganska säker på att hon vill följa med på spa och massage. Vi har varit iväg på skönhetsbehandlingar i Ystad tidigare och när det är vankas spa så ställer hon allt som oftast upp. Hon ställer visserligen alltid upp för mig oavsett vad det handlar om och jag gör detsamma för henne, det är nog därför som vi också är så bra vänner. Ända sedan våran uppväxt så har vi hållit ihop och vi har aldrig bott mer än fem minuter ifrån varandra, ibland kan man tro att vi bor under samma tak till och med. Faktum är att vi också jobbar på samma arbetsplats så vi går inte många dagar utan varandra. Ta hand om er själva och unna er något i vardagen!


Kommentarer är stängda.