Massage mot stela leder

Massage mot stela leder

God dag, jag hade faktiskt tänkt att skriva ett inlägg om massage redan i morse men det kom en hel del andra saker i vägen som jag var tvungen att ta tag i. Det är inte så mycket att göra åt saken och nu har jag rast så jag tänker att jag passar på att ihop ett inlägg nu istället. Massage var det ja och jag anledningen till att jag tänkte skriva om detta är för att vi nu kliver in i en period där det är väldigt många som får stela leder och muskler. Ni vet hur man ibland kan se barn springa runt i kortärmat så fort solen kommer fram, vi vuxna är faktiskt lite likadana även om vi inte tänker på det. Det är väldigt många i Hudiksvall som redan har plockat fram vårjackan trots att det är ganska så kyligt i vinden. Detta resulterar i sin tur att musklerna och lederna blir stela på grund av att man har för lite kläder på sig när man är ute. Jag tänker inte klaga på någon, utan jag är själv likadan. Så fort solen tittar fram så tar jag på mig alldeles för lite kläder. Jag som dessutom har lite känsliga muskler och leder mår egentligen inte riktigt bra av att gå och bli kall, men jag har hittat lösningen och det är faktiskt en riktigt skön lösning. Massage mjukar upp kroppen och är perfekt för oss som är lite stela. Givetvis kan man prata om hur ekonomiskt det är att gå på massage en gång i veckan bara för att man vill ha på sig vårjackan, det finns nog enklare sätt att komma undan på. Massage är dock väldigt skönt och jag brukar se till att gå åtminstone en gång i månaden på en behandling, oavsett om jag har ont i kroppen eller inte.  


Kommentarer är stängda.