Massage i Mariestad lindrar värkande leder

Massage i Mariestad lindrar värkande leder

Hej på er allihop

Imorgon ska jag äntligen på massage igen hos min massör i Mariestad. Jag brukar gå en gång i månaden för att jag märker vilka positiva effekter jag får av massage. Dels har jag en del problem med lederna och jag tycker att massage lindrar den värken och de låsningar som jag får. Sedan är det också för avkopplingens skull och det känns som medicin för både tanke, kropp och själv.

Jag märker hur mycket lugnare jag blir efter en massage och hur mycket bättre jag har ordning på tankarna när jag varit på behandling. Man får en stund att landa och slappna av helt och fullt och det gör liksom underverk. Jag brukar be om ganska lätt eller mjuk massage för jag tycker inte om smärta. Vissa vill ju att en massage ska gör ont och kännas på djupet, men jag tror inte att det alltid är det bästa. För mig brukar bara det innebära att jag gå där ifrån och har ännu mer ont än innan. Men det är ju det så är så bra att man tillsammans med massören kommer fram till vad som är bäst.

?Ofta brukar han jag går till säga att här är en punkt som jag skulle vilja gå lite djupare på, det kommer att kännas men det är för att … och så förklarar han hur allt hänger ihop och då kan jag liksom motivera en kort stunds smärta bättre. Att gå på massage en gång i månaden känns därför som en väldigt bra investering och för mig känns det väl värt det eftersom det hjälper mig att må bättre. Nu gör ju också solen och värmen sitt för att lindra värkande leder, men jag kommer ändå gå på min välgörande behandling en gång i månaden. Ha nu en underbar dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.