Massage efter en tuff vecka

Massage efter en tuff vecka

Hallå där bloggen! Andra arbetsveckan är här och det känns äntligen som att jag börjar komma in i det igen. Första veckan var lite hela havet stormar på kontoret, det var endast jag och en av mina kollegor som var på plats samtidigt som det var så himla mycket som behövde göras. I fredags var både huvudet och kroppen helt slut, men massage var ett lyckat koncept för återhämtning så igår kände jag mig någorlunda utvilad och redo för att ta mig en an den nya arbetsveckan. Mycket med vårat arbete handlar om att hitta struktur och under den första veckan efter semestern så kändes det verkligen som att den strukturen vi hade byggt upp innan var helt borta. Kontoret var stängt i några veckor och när vi kom tillbaka hade mejlinkorgen fyllts på rejält. Det var otroligt mycket som vi behövde ta tag i. Att hitta motivationen efter fyra veckors ledighet är inte riktigt det enklaste, men nog fick vi en hel del gjort och när vi gick hem i fredags kändes det som att vi var någorlunda på banan igen. Som sagt så tog det dock väldigt mycket på krafterna och det blev en väldigt lugn helg där jag knappt lämnade huset hemma i Nässjö. Det var massage och ett besök i matbutiken, utöver det så låg jag hemma i soffan nästan hela helgen. Jag tror nog att det var helt rätt drag av mig att inte göra någonting, för det hade inte varit kul att komma hit idag och vara helt slut igen. Nu när vi några fler på jobbet så efter idag ska vi nog ligga i fas igen. Efter den här veckan ska jag nog inte behöva gå på någon massage utan mina förhoppningar är att jag kommer ha bra mycket mer energi på fredag än förra fredagen.  


Kommentarer är stängda.