Härlig healing i Karlstad

Härlig healing i Karlstad

Hej på er vackra ljussjälar

Det är ett fantastisk jobb jag har att få hjälpa människor med healing. Jag har min mottagning i Karlstad i en mysig ateljé nästan kan man säga, ett rum som jag inrett och gjort så inbjudande som möjligt. När man kommer för healing så vill man känna sig trygg och avslappnad och i detta rummet kan man verkligen det. Varma färger, tända ljus och ett litet bordsvattenfall som ger ett härligt porlande ljud som är välgörande för själen och sinnet.

Det finns två stora fåtöljer där vi brukar sitta ner en liten stund före och efter sessionen med healing så att man får en möjlighet att landa från världen utanför innan behandlingen, speciellt om man kanske precis kommer från jobbet eller liknande och är uppe i varv. När man kommer från en brusande och susande trafik eller listan med alla måsten, då är det skönt att få en chans att komma in här och släppa allt det en stund. Här ska vara en chans till andrum och vila, en paus för återhämtning.

Healing är en energibehandling som gör gott för både tanke, kropp och själ och där man kan återskapa balans i kroppens chakran. Chakran är ett annat ord för kroppens olika energicentra, vilka vi har sju stycken. Healing kan lindra värk och släppa på både mentala och fysiska blockeringar som i sin tur gör att cirkulationen och kroppens egna läkningsprocesser fungerar bättre. Healing fungerar för stressreducering och för att ge både lugn och ro men också ny energi.

?Jag älskar att hjälpa människor med denna behandlingsform och jag har kunder som bor i Karlstad men som även åker från andra städer för att komma hit och det känns ju helt fantastiskt. Nu önskar jag er en alldeles underbar dag, så ska jag förbereda för dagens första session med härlig healing. Kram!


Kommentarer är stängda.